Radio Guga

Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baul. 

Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband. 

Nu ziet de band het nog grootser dan voorheen, want ze krijgen de versterking van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman. Hierdoor kunnen ze een nieuw repertoire aan hits aanboren en nog meer sfeer maken op het podium. Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein!

Zin om mee te feesten op de muziek van Radio Guga? Klik hier voor alle speeldata van zomer 2024.

Bandbezetting

Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)
Chantal Kashala (backing vocals)
Karen Yperman (backing vocals)

De pers over Radio Guga

“Een gevarieerd programma op met sterk uiteenlopende muziekgenres, veel humor en pareltjes. (...) Een erg leuke show met grappige, ongeplande tussenteksten.” - Concertnieuws.be 2015 - Arenberg

“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. [...] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk. De instrumentale en vocale steun die zijn band hem gaf was van het bovenste beste gehalte, niet vreemd met muzikanten als drummer Joost Van den Broeck en bassist Bert Embrechts, beiden onder meer bekend van De Laatste Showband.” - Het Nieuwsblad over Radio Guga op Boerenrock 2014 (Kortenaken)


Koop de voorstelling "Inteam" van Radio Guga hier op DVD of streaming.